Diëtistenpraktijk Vitalkinese
Weet hoe u eet en u hoeft nooit meer op dieet

 

Welkom bij Vitalkinese; Praktijk voor Voeding en Gezondheid

 

Als orthomoleculair diëtist houd ik me al jaren bezig met het optimaliseren van uw gezondheid met behulp van natuurlijke voeding en voedingssupplementen. Uw lichaam de juiste voedingsstoffen aanbieden, zodat het zelfherstellend vermogen wordt geactiveerd. Onder het motto van Laat voeding uw medicijn zijn. 

 

De laatste tijd probeert de overheid het Corona virus op een afstand te houden, helaas zijn de cijfers niet bemoedigend dus dan verwacht je toch een andere aanpak?! Er wordt niet gesproken over het ondersteunen van ons immuunsysteem d.m.v. een gezonde leefstijl aangevuld met voedings-supplementen. Risico groepen zijn de mensen met overgewicht, onderliggende ziekten maar ook diegenen met voedingstekorten (o.a. vitamine D, K en Zink); Corona legt ze vinger op de zere plek! 

 

Daarom heb ik een zgn. 1,2,3 Booster ontwikkeld waar deze voedingsstoffen (en nog meer) in zit. Tevens kijk ik met u naar uw leefstijl m.b.t. de juiste voeding, beweging, ontspanning, mindset etc. zodat we gezamenlijk streven om uw gezondheidsdoelen te bereiken.

 

Voorkómen is altijd beter dan genezen.

 

Vitalkinese komt van: Vital of te wel vitaal; betekent energiek, levendig en noodzakelijk. Kinese komt van beweging m.a.w. gezondheid in beweging. Dit is een proces waarbij velen een professioneel advies kunnen gebruiken. U staat er niet alleen voor. Graag neem ik de tijd om daar samen met u naar te kijken.

 

Laat u verrassen door een ándere kijk op voeding!

 

Op deze site vindt u informatie over mijn werkwijze. Heeft u daarna nog vragen, neemt u dan contact met mij op.

 

Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten en het Netwerk Orthomoleculaire Diëtisten. 

 

Gezonde groet,

Arianne van Hoften (diëtist)