Diëtistenpraktijk Vitalkinese
Weet hoe u eet en u hoeft nooit meer op dieet

 

Welkom bij Vitalkinese; Praktijk voor Voeding en Gezondheid

 

Als orthomoleculair diëtist houd ik me al jaren bezig met het optimaliseren van uw gezondheid met behulp van natuurlijke voeding en voedingssupplementen. Uw lichaam de juiste voedingsstoffen aanbieden, zodat het zelfherstellend vermogen wordt geactiveerd. Prachtig ! echter voeding is veel breder dan alleen voedingsstoffen. Het gaat ook over wat u mentaal allemaal tot u neemt. Vandaar dat een holistische en brede aanpak noodzakelijk is, want alles wat u tot u neemt bepaalt uw gezondheid.

 

Al jaren staat onze gezondheid onder druk en nu meer dan ooit. We zien dat de overheid het Corona virus op een afstand probeert te houden. Helaas zijn de cijfers niet bemoedigend dus dan verwacht je toch een andere aanpak?! Er wordt nauwelijks gesproken over het ontwikkelen van een duurzame gezonde leefstijl waarbij een gezond gewicht en een sterk immuunsysteem van essentieel belang zijn. Risico groepen zijn veelal de mensen met overgewicht, onderliggende ziekten maar ook diegenen met voedingstekorten (o.a. vitamine D, K en Zink); Corona legt ze vinger op de zere plek! 

 

Daarom heb ik een gezondheidsprogramma ontwikkeld en een zgn. 1,2,3 Booster waar allerlei voedingsstoffen in zitten. We starten eerst met het in kaart brengen van uw leefstijl m.b.t. de juiste voeding, beweging, ontspanning, mindset etc. zodat we gezamenlijk streven om uw gezondheidsdoelen in 2022 te bereiken.

 

Voorkómen is altijd beter dan genezen.

 

Vitalkinese komt van: Vital of te wel vitaal; betekent energiek, levendig en noodzakelijk. Kinese komt van beweging m.a.w. gezondheid in beweging. Dit is een proces waarbij velen een professioneel advies kunnen gebruiken. U staat er niet alleen voor. Graag neem ik de tijd om daar samen met u naar te kijken.

 

Laat u verrassen door een ándere kijk op voeding!

 

Op deze site vindt u informatie over mijn werkwijze. Heeft u daarna nog vragen, neemt u dan contact met mij op.

 

Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten en het Netwerk Orthomoleculaire Diëtisten. 

 

Gezonde groet,

Arianne van Hoften (diëtist)