Diëtistenpraktijk Vitalkinese
Weet hoe u eet en u hoeft nooit meer op dieet

 

Welkom bij Vitalkinese; Praktijk voor Voeding en Gezondheid

 

Als orthomoleculair diëtist houd ik me al jaren bezig met het optimaliseren van uw gezondheid met behulp van natuurlijke voeding en voedingssupplementen. Uw lichaam de juiste voedingsstoffen aanbieden, zodat het zelfherstellend vermogen wordt geactiveerd. Prachtig ! echter voeding is veel breder dan alleen voedingsstoffen. Het gaat ook over wat u mentaal allemaal tot u neemt. Vandaar dat een holistische en brede aanpak noodzakelijk is, want alles wat u tot u neemt bepaalt uw gezondheid.

 

Al jaren staat onze gezondheid onder druk en nu meer dan ooit. We hebben tijdens de Corona crisis gezien hoe belangrijk het is om een goed immuunsysteem en een gezond gewicht te hebben. Het heeft de vinger op de zere plek gelegd maar laten we het nu mede laten werken ten goede en samen aan de slag gaan.

 

Daarom heb ik een gezondheidsprogramma ontwikkeld. We starten eerst met het in kaart brengen van uw leefstijl m.b.t. de juiste voeding, beweging, ontspanning, mindset etc. zodat we gezamenlijk streven om uw gezondheidsdoelen in 2023 te bereiken.

 

Voorkómen is altijd beter dan genezen.

 

Vitalkinese komt van: Vital of te wel vitaal; betekent energiek, levendig en noodzakelijk. Kinese komt van beweging m.a.w. gezondheid in beweging. Dit is een proces waarbij velen een professioneel advies kunnen gebruiken. U staat er niet alleen voor. Graag neem ik de tijd om daar samen met u naar te kijken.

 

Laat u verrassen door een ándere kijk op voeding!

 

Op deze site vindt u informatie over mijn werkwijze. Heeft u daarna nog vragen, neemt u dan contact met mij op.

 

Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten en het Netwerk Orthomoleculaire Diëtisten. 

 

Gezonde groet,

Arianne van Hoften (diëtist)